Meny

Spisekartet består av en blanding av klassiske retter og fremtidige favoritter. God drikke krever god mat, og kjøkkesjefen gjør sitt for å gå din mor en høy gang på kjøkkenet.
Bestill bord

Ukens rett

Salat Nicoise

Serveres med grillet tunfiskfilet, blandet bladsalat i vinagrette, poteter, egg, aspargesbønner, rødløk, cherry tomater, agurk, oliven, kapers og ansjosfilet.

289,–

Forretter

Oksescarpaccio av Black Angus.

Med bladsalat ,syltet sh-me sopp, ristede pistasjnøtter, parmasan og basilikumkrem.

239,–

Gratinert Sjøkreps

Salat med soya vinagrette, syltede grønsaker og fennikel. Focaccia og aioli serveres til.

249,–

Hovedretter

Kalveentrecote

Serveres med kokkens utvalgte grønnsaker, fondantpotet og soppfrikasse.

439,–

Pepperstek av indrefilet

Indrefilet rulles i husets brente pepper. Med balsamicomarinert sjampinjong, asparges, broccolini, sellerirotpurè, fondantpotet og grønn peppersaus serveres til.

417,–

Biffsnadder av indrefilet

Stekes med sopp og løk, serveres med bladsalat, pommes og bearnaise.

379,–

Ovnsbakt Liveche kyllingbryst

Med bladsalat og syltede grønsaker, pomes bistro og kremet hvitløkssaus serveres til.

349,–

Pannestekt Sirdals ørret

Med blomkålkrem, asparges, syltet rødløk, konfitert potet, blåskjellsaus og ramsløkolje.

389,–

Serveres frem til 1700

Biff smørbrød m/ ungfe flankestek

Serveres på landbrød med aioli, blandet salat, syltede grønnsaker og stekt sjampinjong. Bearnaise serveres til.

239,–

Skagensmørbrød

Husets hjemmelagde skagenrøre på grillet landbrød med salat og syltede grønsaker.

219,–

Gambas al pil pil

Fresende scampi i olje med hvitløk og chili. serveres med focaccia og aioli.

249,–

Rekesmørbrød

Reker fra Engelsviken på ristet surdeigsbrød med limemajones, cherry tomat, rødløk og bladsalat i vinigrette.

229,–

Pubretter

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre serveres med ertepurè tartar- saus og pommes bistro.

269,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot, rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Focaccia og parmesandressing.

246,–

Club sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, aioli og toastbrød. Pommes bistro.

249,–

Kremede blåskjell

Med chili, hvitløk og urter, serveres med foccacia.

269,–

Havnelagerets biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.

269,–

Lagerets supreme burger

Hamburger med salat, brie, bacon, syltet rødløk, pickles, helstekt sjampinjong, aioli, strimlet potetchips og pommes bistro.

289,–

Pulled Chicken

Bbq - braisert kyllinglår serveres i briochebrød med coleslaw, syltet rødløk, pickels, og pommes bistro.

246,–

Chevresalat

Lun chevre med salat i pestovinagrette, sytet rødløk, agurk, reddik, mango, stekt sopp og valnøtter. focaccia serveres til.

239,–

Vegetar Burger

Plantebasert burger som smaker digg! Serveres i briochebrød med vegansk chilimajones, syltet løk, helstekt sjampinjong, tomat, avokado og pickles.
Pommes bistro serveres til.

239,–

Glutenfritt brød


19,–

Dessert

Husets brownie med staut og nøtter.

serveres med vaniljeiskrem.

159,–

Crème catalan brulèe

Dette er den spanske versjon av crème brulèe. Serveres med bær og hasselnøtt crumble.

159,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og frisk jordbærcoulis. Velg mellom vanilje-, sjokolade-, pistasj-, og salt karamelliskrem. Sorbet: Velg mellom bringebær, eple eller mango.

139,–

Eplesorbet

Friske bær og hasselnøtt crumbel

114,–

Barnemeny

Wienerpølse med pommes


106,–

Hamburger med pommes

Helt plain burger med pommes bistro.

127,–

Fish and Chips

Serveres med tartar- saus og pommes bistro.

127,–

Barnas Iscup

Serveres med vanilje- og sjokoladeiskrem, kjeks og salt karamellsaus.

104,–

Allergener


  • Fisk

  • Melk

  • Honning

  • Selleri

  • Hvetegluten

  • Sesamfro

  • Bløtdyr

  • Sulfitt

  • Nøtter

  • Skalldyr

  • Sennep

  • Egg

  • Sitrus

  • Soya