Meny

Spisekartet består av en blanding av klassiske retter og fremtidige favoritter. God drikke krever god mat, og kjøkkesjefen gjør sitt for å gå din mor en høy gang på kjøkkenet.
Bestill bord

Ukens rett

Kremet fisk- og skalldyrsuppe

Med laks, torsk, reker, blåskjell, gulrot, purre, sellerirot og persille olje. Ristet surdeigsbrød og smør serveres til.

296,–

Forretter

Skogsoppsuppe

Med sprøstekt serrano og vårløk. Ristet surdeigsbrød serveres til.

198,–

Stekte kamskjell

Med blomkålpure, grønnsaker og chorizo. Brød serveres til.

224,–

Tartar av storfe

Hakket okse indrefilet med chiliflakes, finhakket løk, sylteagurk, kapers, bladsalat i vinagrette, rødbeter og eggeplomme. Fritert wonton og ramsløkkrem serveres også til.

198,–

Argentinske villreker

Råmarinerte villreker med fritert wonton, rødløk, chili, mango, sesamfrø, granny smith eple, aguachile saus og limemajo.

205,–

Hovedretter

Ovnsbakt Lammecarre

Med marinert sopp, asparges, broccolini. Serveres med kremet timiansaus og konfitert potet.

412,–

Pepperstek av indrefilet

Indrefilet rulles i husets brente pepper. Med balsamicomarinert sjampinjong, asparges, broccolini, sellerirotpurè, hasselbackpotet og grønn peppersaus serveres til.

392,–

Grillet entrecote av black angus (240gr)

Serveres med saltbakte rotgrønnsaker, hasselbackpotet, sopp og trøffelsaus.

419,–

Biffsnadder av indrefilet

Stekes med sopp og løk, serveres med bladsalat, pommes og bearnaise.
Ølanbefaling: Porter, Imperial brown ale, Alkoholfritt,

369,–

Ovnsbakt laksefilet

Serveres med sopp, saltbakte rotgrønnsaker, marinert pære, konfitert potet og beurre blanch.

376,–

Ekstra potet og saus

Pommes bistro.


29,–

Hasselbackpotet.


42,–

Konfitert potet


42,–

Grønn peppersaus.


32,–

Husets bearnaise saus.


32,–

Beurre Blanch


32,–

Trøffelsaus


32,–

Kremet Timiansaus


32,–

Pubretter

Cottage Pie

Er en elsket tradisjonsrett i både Frankrike og England. Biffstuing av oksekjøtt med grønnsaker. Toppes med mandelpotetmos, timian og parmesan. Bladsalat til denne retten 49,-

192,–

Club sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, aioli og toastbrød. Pommes bistro.
Ølanbefaling: Lys Ale, Saison, Mørk ale, Session IPA, Alkoholfritt,

244,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre serveres med ertepurè tartar- saus og pommes bistro.

236,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot og rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Ristet surdeigsbrød og parmesan-dressing.

239,–

Havnelagerets biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.

264,–

Lagerets supreme burger

Hamburger med salat, brie, bacon, syltet rødløk, pickles, helstekt sjampinjong, aioli, strimlet potetchips og pommes bistro.
Ølanbefaling: Mørk ale, Scotch ale, Bock, Doppelbock, Alkoholfritt,

284,–

Pulled Chicken

Serveres i briochebrød med coleslaw, syltet rødløk, pickels, bbq-saus og pommes.

249,–

Vegetar Burger

Burger laget av østerssopp, gulrøtter, kikerter, løk og aubergine. Serveres i briochebrød med vegansk chilimajones, syltet løk, helstekt sjampinjong, tomat, avokado og pickles.
Pommes bistro serveres til.

223,–

Glutenfritt brød


19,–

Småretter

Spicy løkringer

Ølanbefaling: India Pale Ale (IPA), Lys Lager, APA,

94,–

Mozzarellasticks

Ølanbefaling: Citrus ale,

82,–

Cheddarfylte japaneos

Ølanbefaling: Mexican lager,

82,–

Nacho med salsa

Ølanbefaling: Mexican lager,

99,–

Gratinert nachos

Tortillachips gratinert med kjøttsaus, ost og jalapenò serveres med rømme og salsa. Denne retten passer perfekt i kombinasjon med smårettene om man ønsker litt ekstra.

174,–

Dessert

Nemesis sjokoladekake

Serveres med salt karamelliskrem og hvit sjokoladekrunsj.

154,-,–

Crème catalan brulèe

Dette er den spanske versjon av crème brulèe. Serveres med bær.

149,–

Affogato

Vanilje iskrem (2 kuler) toppet med enkel espresso.

114,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og skogsbærsaus med kanel og anis. Velg mellom vanilje, sjokolade, kirsebær og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.
Ølanbefaling: Cream ale, Imperial stout,

139,–

Barnemeny

Wienerpølse med pommes


106,–

Hamburger med pommes

Helt plain burger med pommes bistro.

127,–

Fish and Chips

Serveres med tartar- saus og pommes bistro.

127,–

Barnas Iscup

Serveres med vanilje- og sjokoladeiskrem, kjeks og salt karamellsaus.

104,–

Lunsjmeny for Havnelageret Gastropub Moss (11.00 - 15.00)

Skogsoppsuppe

Mes sprøstekt serrano og vårløk. Ristet surdeigsbrød serveres til.

198,–

Smørbrød med elgkarbonade

Løkmarmelade, syltet gulrot, sjampinjong, pickles. Speilegg 16,- Bacon 32,-

199,–

Rekesmørbrød

Reker fra Engelsviken på ristet surdeigsbrød med limemajones, cherry tomat, rødløk og bladsalat.

209,–

Omelett

Med ost, sjampinjong og skinke. Serveres med blandet salat og ristet surdeigsbrød.

179,–

Club Sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, aioli og toastbrød. Pommes bistro serveres til.

244,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot og rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Ristet surdeigsbrød og parmesandressning.

239,–

Chevresalat

Lun chevre med salat i pestovinagrette, sytet rødløk, agurk, reddik, mango, stekt sopp og valnøtter. Grillet landbrød serveres til.

198,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre, serveres med ertepurè tartarsaus og pommes bistro.

236,–

Havnelagerets Biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.

264,–

GLUTENFRITT BRØD


19,–

Hjemmebakt eplekake m/kaffe

Eplekake med kanel og krydder, serveres med vaniljeiskrem.

130,–

Affogato

Vanilje iskrem (2 Kuler) toppet med enkel espresso

114,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og skogsbærsaus med kanel og anis. Velg mellom vanilje, sjokolade, kirsebær og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.

139,–

For grupper på over 10 pers kan vi sende ut forslag på menyer og andre retter til lunsj om ønskelig, i tillegg til ordinær lunsjmeny.

Ta kontakt med oss på 69207000 eller ole.jorgen@r-g.no

Allergener


  • Fisk

  • Melk

  • Honning

  • Selleri

  • Hvetegluten

  • Sesamfro

  • Bløtdyr

  • Sulfitt

  • Nøtter

  • Skalldyr

  • Sennep

  • Egg

  • Sitrus

  • Soya