Spisekartet består av en blanding av klassiske retter og fremtidige favoritter. God drikke krever god mat, og kjøkkesjefen gjør sitt for å gå din mor en høy gang på kjøkkenet. ➼ Bestill bord
Ukens Rett i Moss
Lammeskank
Bresert lammeskank serveres med rotgrønnsaker, rosettkål, mandelmos og rødvinsjy.
369,–
Ukens rett i Fredrikstad
Entrecote av black angus
Med sellerirotpure, rosettkål, marinert sopp og saltbakte rotgrønnsaker, lagerets foundantpotet og rødvinsreduksjon
389,–
Forretter
Skalldyrbisque med sjøkreps og reker.
Serveres med foccacia.
224,–
Oksecarpaccio av black angus
Med syltet shitake, parmesan og kastanjekrem.
224,-,–
Grillede kamskjell
Med blomkålkrem, rogn og jordskokkchips.
239,–
Tartar av storfe
Hakket okse indrefilet med chiliflakes, finhakket løk, sylteagurk, kapers, bladsalat i vinagrette, rødbeter og eggeplomme. Fritert wonton og ramsløkkrem serveres også til.
198,–
Hovedretter
Hjortefilet
Helstekt hjortefilet serveres med en variasjon av grønnsaker og rødvinsmarinert pære. Lagerets foundantpotet og kremet skogsoppsaus serveres til.
419,–
Pepperstek av indrefilet
Indrefilet rulles i husets brente pepper. Med balsamicomarinert sjampinjong, asparges, broccolini, sellerirotpurè, fondantpotet og grønn peppersaus serveres til.
398,–
Havnelagerets juletallerken
Serveres på tradisjonelt vis med ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, julesaus og kokte mandelpoteter. Rørte tyttebær serveres til.
385,–
Gastropubens pinnekjøtt
Fjelltørket pinnekjøtt fra Spekeloftet på Hemsedal. Vi damper det på øl og serverer med vossakorv, kålrotmos, sjy og mandelpoteter. Gi beskjed om du ønsker sennep eller rørte tyttebær til.
475,–
Juletorsk
Torskeloins bakt i ovn. Serveres med baconterninger og en variasjon av grønnsaker, kokte mandelpoteter og persillesaus.
379,–
Lutefisk
Fra Værøy. Serveres med baconfett, ertestuing, hvit saus og kokte mandelpoteter. Lefse, flatbrød, brunost, sennep og sennepspulver serveres til. To ganger servering om ønskelig. Vi anbefaler at du forhåndsbestiller dagen før.
519,–
Pubretter
Sildetallerken
Akkevitt, rømme, tomat og ramsløk sild. Servert med rødbeter, kapers, løk, remulade, egg og dansk rugbrød.
249,–
Fish and chips
På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre serveres med ertepurè tartar- saus og pommes bistro.
259,–
Kyllingsalat
Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot, rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Focaccia og parmesandressing.
3 kuler is, servert med kjeks og skogsbær saus med kanel og anis. Velg mellom vanilje, sjokolade, kirsebær og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango. Ølanbefaling:
Cream ale,
Imperial stout,
139,–
Barnemeny
Wienerpølse med pommes
106,–
Hamburger med pommes
Helt plain burger med pommes bistro.
127,–
Fish and Chips
Serveres med tartar- saus og pommes bistro.
127,–
Havnelagerets juletallerken.
Halv posjon!NB: Kun for barn under 15 år. På tradisjonelt vis med ribbe, medisterkaker og julepølse surkål, rødkål, jule saus, tyttebær og mandelpoteter serveres til.
229,–
Barnas Iscup
Serveres med vanilje- og sjokoladeiskrem, kjeks og salt karamellsaus.
104,–
Lunsjmeny for Havnelageret Gastropub Moss (11.00 - 15.00)
Smørbrød med ribbe
Serveres på ristet surdeigsbrød med dijon majo, blandet salat i vinagrette, surkål, pickles, syltet gulrot, tyttebær og grov sennep
209,–
Rekesmørbrød
Reker fra Engelsviken på ristet surdeigsbrød med limemajones, cherry tomat, rødløk og bladsalat.
219,–
Silde tallerken
Akkevitt, rømme, tomat og ramsløk sild. Servert med rødbeter, kapers, løk, remulade, egg og dansk rugbrød.
249,–
Klassisk julelunsj tallerken
Serveres på tradisjonelt vis med ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, julesaus og kokte mandelpoteter. Rørte tyttebær serveres til.
298,–
Cowboylunsj
Stekte poteter, pølser, løk, sjampinjong og speilegg. Serveres med tomatbønner, salat, syltede grønnsaker og foccacia.
Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot og rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon.
Ristet surdeigsbrød og parmesandressning.
246,–
Chevresalat
Lun chevre med salat i pestovinagrette, sytet rødløk, agurk, reddik, mango, stekt sopp og valnøtter. Grillet landbrød serveres til.
209,–
Fish and chips
På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre, serveres med ertepurè tartarsaus og pommes bistro.
259,–
Havnelagerets Biffburger
Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.
269,–
Vegetarlasagne
Serveres med bladsalat i vinagrette, foccacia og aioli.
249,–
GLUTENFRITT BRØD
19,–
Creme brulèe
Med friske bær.
159,–
Husets Brownie
Med stout, nøtter og salt karamelliskrem.
159,–
Affogato
Vanilje iskrem (2 Kuler) toppet med enkel espresso
114,–
Iskrem
3 kuler is, servert med kjeks skogsbær saus med kanel og anis. Velg mellom vanilje, sjokolade, kirsebær og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.
139,–
For grupper på over 10 pers kan vi sende ut forslag på menyer og andre retter til lunsj om ønskelig, i tillegg til ordinær lunsjmeny.
Ta kontakt med oss på 69207000 eller ole.jorgen@r-g.no