Meny

Spisekartet består av en blanding av klassiske retter og fremtidige favoritter. God drikke krever god mat, og kjøkkesjefen gjør sitt for å gå din mor en høy gang på kjøkkenet.
Bestill bord

Ukens Rett i Moss

Lammeskank

Bresert lammeskank serveres med rotgrønnsaker, rosettkål, mandelmos og rødvinsjy.

369,–

Ukens rett i Fredrikstad

Entrecote av black angus

Med sellerirotpure, rosettkål, marinert sopp og saltbakte rotgrønnsaker, lagerets foundantpotet og rødvinsreduksjon

389,–

Forretter

Skalldyrbisque med sjøkreps og reker.

Serveres med foccacia.

224,–

Oksecarpaccio av black angus

Med syltet shitake, parmesan og kastanjekrem.

224,-,–

Grillede kamskjell

Med blomkålkrem, rogn og jordskokkchips.

239,–

Tartar av storfe

Hakket okse indrefilet med chiliflakes, finhakket løk, sylteagurk, kapers, bladsalat i vinagrette, rødbeter og eggeplomme. Fritert wonton og ramsløkkrem serveres også til.

198,–

Hovedretter

Hjortefilet

Helstekt hjortefilet serveres med en variasjon av grønnsaker og rødvinsmarinert pære. Lagerets foundantpotet og kremet skogsoppsaus serveres til.

419,–

Pepperstek av indrefilet

Indrefilet rulles i husets brente pepper. Med balsamicomarinert sjampinjong, asparges, broccolini, sellerirotpurè, fondantpotet og grønn peppersaus serveres til.

398,–

Havnelagerets juletallerken

Serveres på tradisjonelt vis med ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, julesaus og kokte mandelpoteter. Rørte tyttebær serveres til.

385,–

Gastropubens pinnekjøtt

Fjelltørket pinnekjøtt fra Spekeloftet på Hemsedal. Vi damper det på øl og serverer med vossakorv, kålrotmos, sjy og mandelpoteter.
Gi beskjed om du ønsker sennep eller rørte tyttebær til.

475,–

Juletorsk

Torskeloins bakt i ovn. Serveres med baconterninger og en variasjon av grønnsaker, kokte mandelpoteter og persillesaus.

379,–

Lutefisk

Fra Værøy. Serveres med baconfett, ertestuing, hvit saus og kokte mandelpoteter. Lefse, flatbrød, brunost, sennep og sennepspulver serveres til.
To ganger servering om ønskelig. Vi anbefaler at du forhåndsbestiller dagen før.

519,–

Pubretter

Sildetallerken

Akkevitt, rømme, tomat og ramsløk sild. Servert med rødbeter, kapers, løk, remulade, egg og dansk rugbrød.

249,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre serveres med ertepurè tartar- saus og pommes bistro.

259,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot, rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Focaccia og parmesandressing.

246,–

Club sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, aioli og toastbrød. Pommes bistro.
Ølanbefaling: Lys Ale, Saison, Mørk ale, Session IPA, Alkoholfritt,

249,–

Havnelagerets biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.

269,–

Lagerets supreme burger

Hamburger med salat, brie, bacon, syltet rødløk, pickles, helstekt sjampinjong, aioli, strimlet potetchips og pommes bistro.
Ølanbefaling: Mørk ale, Scotch ale, Bock, Doppelbock, Alkoholfritt,

289,–

Vegetarlasagne

Serveres med blandet bladsalat i vinagrette, foccacia og aioli.

289,–

Vegetar Burger

Plantebasert burger som smaker digg! Serveres i briochebrød med vegansk chilimajones, syltet løk, helstekt sjampinjong, tomat, avokado og pickles.
Pommes bistro serveres til.

239,–

Glutenfritt brød


19,–

Småretter

Spicy løkringer

Ølanbefaling: India Pale Ale (IPA), Lys Lager, APA,

94,–

Nacho med salsa

Ølanbefaling: Mexican lager,

99,–

Mozzarellasticks

Ølanbefaling: Citrus ale,

92,–

Cheddarfylte japaneos

Ølanbefaling: Mexican lager,

92,–

Dessert

Havnelagerets Riskrem

Med bringebærsaus og hasselnøtthippen.

139,–

Sjokolademousse

Med friske bær og hasselnøtthippen.

152,–

Husets brownies med stout og nøtter

Serveres med salt karamelliskrem.

159,–

Creme Brulèe

Serveres med friske bær.

159,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og skogsbær saus med kanel og anis. Velg mellom vanilje, sjokolade, kirsebær og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.
Ølanbefaling: Cream ale, Imperial stout,

139,–

Barnemeny

Wienerpølse med pommes


106,–

Hamburger med pommes

Helt plain burger med pommes bistro.

127,–

Fish and Chips

Serveres med tartar- saus og pommes bistro.

127,–

Havnelagerets juletallerken.

Halv posjon!NB: Kun for barn under 15 år. På tradisjonelt vis med ribbe, medisterkaker og julepølse surkål, rødkål, jule saus, tyttebær og mandelpoteter serveres til.

229,–

Barnas Iscup

Serveres med vanilje- og sjokoladeiskrem, kjeks og salt karamellsaus.

104,–

Lunsjmeny for Havnelageret Gastropub Moss (11.00 - 15.00)

Smørbrød med ribbe

Serveres på ristet surdeigsbrød med dijon majo, blandet salat i vinagrette, surkål, pickles, syltet gulrot, tyttebær og grov sennep

209,–

Rekesmørbrød

Reker fra Engelsviken på ristet surdeigsbrød med limemajones, cherry tomat, rødløk og bladsalat.

219,–

Silde tallerken

Akkevitt, rømme, tomat og ramsløk sild. Servert med rødbeter, kapers, løk, remulade, egg og dansk rugbrød.

249,–

Klassisk julelunsj tallerken

Serveres på tradisjonelt vis med ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, julesaus og kokte mandelpoteter. Rørte tyttebær serveres til.

298,–

Cowboylunsj

Stekte poteter, pølser, løk, sjampinjong og speilegg. Serveres med tomatbønner, salat, syltede grønnsaker og foccacia.

198,–

Club Sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, aioli og toastbrød. Pommes bistro serveres til.

249,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot og rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Ristet surdeigsbrød og parmesandressning.

246,–

Chevresalat

Lun chevre med salat i pestovinagrette, sytet rødløk, agurk, reddik, mango, stekt sopp og valnøtter. Grillet landbrød serveres til.

209,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre, serveres med ertepurè tartarsaus og pommes bistro.

259,–

Havnelagerets Biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.

269,–

Vegetarlasagne

Serveres med bladsalat i vinagrette, foccacia og aioli.

249,–

GLUTENFRITT BRØD


19,–

Creme brulèe

Med friske bær.

159,–

Husets Brownie

Med stout, nøtter og salt karamelliskrem.

159,–

Affogato

Vanilje iskrem (2 Kuler) toppet med enkel espresso

114,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks skogsbær saus med kanel og anis. Velg mellom vanilje, sjokolade, kirsebær og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.

139,–

For grupper på over 10 pers kan vi sende ut forslag på menyer og andre retter til lunsj om ønskelig, i tillegg til ordinær lunsjmeny.

Ta kontakt med oss på 69207000 eller ole.jorgen@r-g.no

Allergener


  • Fisk

  • Melk

  • Honning

  • Selleri

  • Hvetegluten

  • Sesamfro

  • Bløtdyr

  • Sulfitt

  • Nøtter

  • Skalldyr

  • Sennep

  • Egg

  • Sitrus

  • Soya