Meny

Spisekartet består av en blanding av klassiske retter og fremtidige favoritter. God drikke krever god mat, og kjøkkesjefen gjør sitt for å gå din mor en høy gang på kjøkkenet.
Bestill bord

Helgens to retters

Kalve entrecòte

Med kokkens utvalgte grønnsaker, foundantpotet og skogsoppsaus.

Sjokolademousse

Med friske bær og hasselnøtt crumble.
Vi spanderer kaffe.

Pris to retters meny


429,–

Forretter

Gratinert løksuppe

Med gruyere ost.

189,–

Grillede kamskjell

Med blomkålkrem, rogn og jordskokkchips.

239,–

Tartar av storfe

Hakket okse indrefilet med chiliflakes, finhakket løk, sylteagurk, kapers, bladsalat i vinagrette, rødbeter og eggeplomme. Fritert wonton og ramsløkkrem serveres også til.

229,–

Hovedretter

Pepperstek av indrefilet

Indrefilet rulles i husets brente pepper. Med balsamicomarinert sjampinjong, asparges, broccolini, sellerirotpurè, fondantpotet og grønn peppersaus serveres til.

402,–

Lammeskank

Bresert lammeskank serveres med rotgrønnsaker, rosettkål, mandelmos og rødvinsjy.

389,–

Grillet entrecote av black angus (240gr)

Serveres med bakte grønnsaker, broccolini, soppfrikassè og foundantpotet.

419,–

Biffsnadder av indrefilet

Stekes med sopp og løk, serveres med bladsalat, pommes og bearnaise.
Ølanbefaling: Porter, Imperial brown ale, Alkoholfritt,

369,–

Ovnsbakt torskeloins

Torskeloins bakt i ovn. Serveres med en variasjon av grønnsaker, gratinert potetmos med parmesan, og en hvitvinsaus med egg, kapers, rød kaviar og persille serveres til.

389,–

Pubretter

Rekesmørbrød

Reker fra Engelsviken på ristet surdeigsbrød med limemajones, cherry tomat, rødløk og bladsalat.
Serveres frem til 18.00.

219,–

Lasagne bolognese

Serveres med bladsalat i vinagrette, focaccia og aioli.
Serveres frem til 18.00.

249,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre serveres med ertepurè tartar- saus og pommes bistro.

259,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot, rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Focaccia og parmesandressing.

246,–

Club sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, aioli og toastbrød. Pommes bistro.
Ølanbefaling: Lys Ale, Saison, Mørk ale, Session IPA, Alkoholfritt,

249,–

Havnelagerets biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.

269,–

Lagerets supreme burger

Hamburger med salat, brie, bacon, syltet rødløk, pickles, helstekt sjampinjong, aioli, strimlet potetchips og pommes bistro.
Ølanbefaling: Mørk ale, Scotch ale, Bock, Doppelbock, Alkoholfritt,

289,–

Vegetarlasagne

Serveres med blandet bladsalat i vinagrette, foccacia og aioli.

249,–

Vegetar Burger

Plantebasert burger som smaker digg! Serveres i briochebrød med vegansk chilimajones, syltet løk, helstekt sjampinjong, tomat, avokado og pickles.
Pommes bistro serveres til.

229,–

Glutenfritt brød


19,–

Småretter

Spicy løkringer

Ølanbefaling: India Pale Ale (IPA), Lys Lager, APA,

99,–

Nacho med salsa

Ølanbefaling: Mexican lager,

99,–

Mozzarellasticks

Ølanbefaling: Citrus ale,

92,–

Cheddarfylte japaneos

Ølanbefaling: Mexican lager,

92,–

Gratinert nachos

Tortillachips gratinert med kjøttsaus, ost og jalapenò serveres med rømme og salsa. Denne retten passer perfekt i kombinasjon med smårettene om man ønsker litt ekstra.

174,–

Dessert

Affogato

Vaniljeiskrem (2 kuler) toppet med enkel espresso.

114,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og frisk jordbærcoulis. Velg mellom vanilje-, sjokolade-, kirsebær-, og salt karamelliskrem. Sorbet: Velg mellom bringebær eller mango.

139,–

Sjokoladefondant

Serveres med bringebærsorbet.

159,–

Crème catalan brulèe

Dette er den spanske versjon av crème brulèe. Serveres med bær.

159,–

Barnemeny

Wienerpølse med pommes


106,–

Hamburger med pommes

Helt plain burger med pommes bistro.

127,–

Fish and Chips

Serveres med tartar- saus og pommes bistro.

127,–

Barnas Iscup

Serveres med vanilje- og sjokoladeiskrem, kjeks og salt karamellsaus.

104,–

Allergener


  • Fisk

  • Melk

  • Honning

  • Selleri

  • Hvetegluten

  • Sesamfro

  • Bløtdyr

  • Sulfitt

  • Nøtter

  • Skalldyr

  • Sennep

  • Egg

  • Sitrus

  • Soya