Meny

Spisekartet består av en blanding av klassiske retter og fremtidige favoritter. God drikke krever god mat, og kjøkkesjefen gjør sitt for å gå din mor en høy gang på kjøkkenet.
Bestill bord

To retters meny Valentinsdagen avdeling Moss.

Biff av storfe ytrefilet

Med kokkens utvalgte grønnsaker, lagerets potetkake og rødvinsaus.

Tiramisu


Pris to retters meny


529,–

Valentinsdagen avdeling Fredrikstad.

Vi spanderer Cremè Brule på deling, til alle par som bestiller hver sin hovedrett!


Ukens rett

Lammeskank

Serveres med kokkens utvalgte grønnsaker, mandelpotetmos og rødvinsjy.

419,–

Forretter

Gratinert løksuppe

Med gruyère ost.

198,–

Stekte kamskjell

Med blomkålkrem, rogn og jordskokkchips

245,–

Oksecarpaccio av black angus

Med bladsalat ,syltet sh-me sopp, ristede pistasjnøtter, parmasan og basilikumkrem.

239,–

Hovedretter

Havnelagerets Plankestek

Marmorert ytrefilet med fettlokk serveres med hvitløkssmør, duchessepotet, aspargesbønner med bacon, stekt sjampinjong, grillet tomat og løk. Bearnaise og rødvinsaus serveres til.

479,–

Hjortefilet

Helstekt hjortefilet serveres med en variasjon av grønnsaker og rødvinsmarinert pære. Lagerets potetkake og rødvissaus serveres til.

419,–

Pepperstek av indrefilet

Indrefilet rulles i husets brente pepper. Med balsamicomarinert sjampinjong, asparges, broccolini, sellerirotpurè, lagerets potetkake og grønn peppersaus serveres til.

436,–

Biffsnadder av indrefilet

Stekes med sopp og løk, serveres med bladsalat, pommes og bearnaise.

389,–

Ovnsbakt torskeloins

Torskeloins bakt i ovn. Serveres med bakte rotgrønnsaker, aspargesbønner, broccolini og mandelpotet. Hvitvinsaus med kapers, egg, rogn og persille serveres til.

389,–

Pubretter

Pulled beef

bbq-braisert høyrugg serveres i briochebrød med salat, syltet rødløk, jalapeno, picles. Coleslaw og pommes bistro serveres til.

269,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre serveres med ertepurè tartar- saus og pommes bistro.

279,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot og rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Focaccia og parmesandressning.

246,–

Club Sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, parmesandressing i toastbrød. Pommes bistro serveres til.

249,–

Havnelagerets Biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, ndujamajo , salat, tomat, løk, pommes bistro.

269,–

Lagerets supreme burger

Hamburger med salat, morbier, bacon, syltet rødløk, pickles, helstekt sjampinjong, aioli, strimlet potetchips og pommes bistro.

289,–

Vegetar Burger

Plantebasert burger som smaker digg! Serveres i briochebrød med vegansk chilimajones, syltet løk, helstekt sjampinjong, tomat, avokado og pickles.

239,–

Desserter

Sjokoladefondant

Serveres med bringebærsorbet.

159,–

Creme brulèe

Med friske bær og hasselnøtt crumble.

162,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og salt karamellsaus. Velg mellom vanilje, sjokolade, pistasj og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.

149,–

Affogato

Vanilje iskrem (2kuler) toppet med enkel espresso og hasselnøtt crumble.

119,–

Barnemeny

Wienerpølse med pommes


106,–

Hamburger med pommes

Helt plain burger med pommes bistro.

127,–

Fish and Chips

Serveres med tartar- saus og pommes bistro.

127,–

Barnas Iscup

Serveres med vanilje- og sjokoladeiskrem, kjeks og salt karamellsaus.

104,–

Lunsjmeny for Havnelageret Gastropub Moss (11.00 - 15.00)

Ukens suppe

Serveres frem til 15.00.

149,-,–

Gratinert Løksuppe

M/ Gruyère-ost.

198,–

Rekesmørbrød

Reker fra Engelsviken på ristet surdeigsbrød med limemajones, cherry tomat, rødløk og bladsalat.

239,–

Biffsmørbrød

Serveres på landbrød med aioli, blandet salat, syltede grønnsaker og stekt sjampinjong. Bearnaise erveres til.

249,–

Club sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, parmesandressing i toastbrød. Pommes bistro.

269,–

Chevresalat

Lun chevre med salat i pestovinagrette, sytet rødløk, agurk, reddik, mango, stekt sopp og valnøtter. focaccia serveres til.

249,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot, rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Focaccia og parmesandressing.

246,–

Boeuf bourguignon

Fransk gryte av storfe i rødvinsreduksjon. Med sopp, løk, gulrot og broccolini. Serveres med potetmos og bladssalat i vinagrette.

269,–

Havnelagerets biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, ndujamajo, salat, tomat, løk, pommes bistro.

269,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre serveres med ertepurè tartar- saus og pommes bistro.

279,–

Vegetar Burger

Plantebasert burger som smaker digg! Serveres i briochebrød med vegansk chilimajones, syltet løk, helstekt sjampinjong, tomat, avokado og pickles.
Pommes bistro serveres til.

249,–

Hjemmebakt eplekake m/kaffe

Eplekake serveres med vaniljeiskrem og salt karamelliskrem.

162,–

Crème brùlèe

Serveres med friske bær og hasselnøtt crumble.

162,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og salt karamellsaus. Velg mellom vanilje, sjokolade, pistasj og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.

149,–

Affogato

Vanilje iskrem (2 Kuler) toppet med enkel espresso og hasselnøtt crumble

119,–

For grupper på over 10 pers kan vi sende ut forslag på menyer og andre retter til lunsj om ønskelig, i tillegg til ordinær lunsjmeny.

Ta kontakt med oss på 69207000 eller ole.jorgen@r-g.no

Allergener


  • Fisk

  • Melk

  • Honning

  • Selleri

  • Hvetegluten

  • Sesamfro

  • Bløtdyr

  • Sulfitt

  • Nøtter

  • Skalldyr

  • Sennep

  • Egg

  • Sitrus

  • Soya